Gonzalo Gironés dissenyarà el Cartell de Festes 2024

Gonzalo Gironés Sarrió és il·lustrador i dissenyador gràfic especialitzat en la gràfica publicitària basada en il·lustració i animació. És Llicenciat en Belles Arts, Màster en Disseny Creatiu i Il·lustració, i Titulat Especialista Universitari en Disseny i Comunicació per la Universitat Politècnica de València. Des de 2004 es dedica professionalment al disseny gràfic i a la publicitat, sent des de 2007 professional autònom, conegut com a GongDisseny.

De gran versatilitat tècnica i estilística, es caracteritza per apostar per solucions creatives, originals i totalment personalitzades. Amb un caràcter i estil molt desenfadat i proper, tracta sempre de connectar amb l’espectador jugant amb l’impacte visual i les emocions. Gràcies a la seua formació i sobretot a la dilatada experiència, posseeix una gran capacitat d’adaptació a diferents tècniques i estils. A banda de la gràfica publicitària es dedica a la direcció d’art i projectes de diferents sectors.

Entre els seus treballs més destacats trobem alguns com la imatge gràfica de Sant Dionís 2018, per a l’Ajuntament de València; la imatge i identitat gràfica de la capitalitat internacional de museus “The 20th Triennial Conference of the International Council of Museums Committee for Conservation (ICOM-CC) València 2023” i, més recentment, el disseny dels personatges de La Nit dels Monstres d’Ontinyent, Cullerot i Òbila.

Personalment es considera un afortunat per poder dedicar-se professionalment a la seua vocació i es defineix com un activista i defensor acèrrim del seu ofici.

La seua vinculació amb la festa està molt arrelada. Els primers anys de la seua infantesa va ser component de la Comparsa Fontanos, amb tota la seua família. Anys més tard tots van canviar de bàndol, en concret a la Comparsa Berberiscos, en la que va militar durant més de 15 anys. Actualment és component de la Comparsa Mariners, els qui ostenten any de Capitania, en la que està plenament compromès i involucrat en la seua organització.