Pregonera Mercat Medieval 2024

Donada la seua trajectòria festera, l’Ajuntament d’Ontinyent, a proposta de la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia, ha nomenat a Estefania Conejero Salinas com a pregonera del Mercat Medieval per al pròxim 2024.

Estefania Conejero, en quant al seu perfil professional, és diplomada en Magisteri infantil per la facultat de València, a l’extensió d’Ontinyent i tècnic superior de guia, informació i assistència turística en l’IES Serra Mariola de Muro d’Alcoi.

Així doncs, després d’haver treballat en diferents escoles i empreses decideix en 2016 treballar juntament amb sa mare en el comerç familiar La tenda de Sali, comerç del barri Sant Josep amb més de 40 anys d’experiència.

Quant al seu perfil fester, forma part de la comparsa Estudiants des d’agost de 1988, un mes després d’haver nascut, així que compta amb 35 anys dins de la mateixa comparsa. De menuda, va guanyar el concurs de caps d’esquadra infantil en l’any 2000 i ja de més major, va estar membre de junta de Govern amb José Rafael Sanchis, primer tro en 2014, sentinella en 2018 i ha ostentat diversos càrrecs dins de la junta de la comparsa de la que actualment és presidenta. També ha fet arrancades per a diverses comparses així com participa activament en les retransmissions de l’Entrà per televisió.

El seu nomenament com a pregonera del Mercat Medieval l’ha sorprès gratament i afronta el repte amb molta responsabilitat i molta emoció. I com no, està molt agraïda per la confiança que la Societat de Festers ha dipositat en ella. Espera, malgrat la seua joventut, poder transmetre experiències i coneixements sobre la seua feina que està molt vinculada al tema de la venda i els productes.