Video promocional Festes 2024

Degut a la seua trajectòria dins del món audiovisual, l’Ajuntament d’Ontinyent, a proposta de la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia, ha encarregat a Joan Cucart Sanchis la realització del vídeo promocional de les Festes de Moros i Cristians d’Ontinyent per a l’any 2024.

Aquest jove ha realitzat el Cicle en Vídeo Disc-Jockey i So, en Gandia, així com el cicle Superior en Realització de Projectes Audiovisuals i espectacles en Sant Joan (Alacant). A més, ha treballat en la Televisió local de Benidorm 8TV. Actualment, forma part de l’equip de Summit productions per als seus projectes audiovisuals.

Des de sempre, ha estat un enamorat de la música i la imatge, ja que diu que el que més li agrada és transmetre sentiments i què millor que mitjançant la música i la imatge en conjunt.

Com a ontinyentí i fester des de que va nàixer, assegura que “tindre l’oportunitat de fer el vídeo promocional de les festes de Moros i Cristians és un dels somnis festers que he tingut des de molt xicotet i ara ja és una realitat”.

Amb la proposta que li ofereix la Societat de Festers a Joan Cucart, l’editor pretén reunir al poble Fester i al seu públic, no sols de manera física sinó també emocional. Està molt agraït per aquesta gran oportunitat i espera complir aquest repte amb altes expectatives perquè arribat el moment la gent òmpliga de gom a gom tots els pròxims actes de festes.