Albert Quiñones dissenyarà el Cartell de Festes

El jove il·lustrador i dissenyador gràfic és l’encarregat de posar imatge al crit de la Festa.

L’Ajuntament d’Ontinyent, a proposta de la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia, va encarregar el Cartell de les Festes de Moros i Cristians de 2020 al dissenyador local Albert Quiñones Borredà (Ontinyent, 1981).
Es tracta d’un il·lustrador i dissenyador gràfic i tèxtil. Un jove fester que ja des de menut sent fascinació per dibuixar. Als huit anys rep les seues primeres classes de dibuix de la mà del seu tio, el pintor ontinyentí Juan Montés.
En l’any 1995 inicia els seus estudis professionals i es forma en Disseny Tèxtil a l’IES Jaume I d’Ontinyent. Després de diversos anys en el sector, decideix ampliar la seua formació a Barcelona, on es titula en Il·lustració a l’Escola Llotja i en Gràfica Publicitària a l’Escola Massana. A més a més, compta amb un Màster en Disseny 3D i animació.
Actualment treballa com a dissenyador tèxtil a Muro d’Alcoi, i compagina aquesta feina amb encàrrecs creatius molt variats.
En l’àmbit fester local, ha realitzat nombroses il·lustracions relacionades amb les Festes de Moros i Cristians, i les seues creacions (tant gràfiques com tèxtils) han estat presents a
diferents comparses: Mudéjares, Gusmans, Marineros, Llauradors, Bucaneros, Moros Berberiscos, Cruzados…
A més, és autor del logotip de l’Any Cervino, realitzat en commemoració del bicentenari del seu naixement.
En l’any 2017 va il·lustrar el conte “Jacobo”, editat per l’Associació d’Amics dels Reis Mags d’Ontinyent del què és també el creador del seu logotip.
Este 2019 va realitzar el cartell de les Festes de Moros i Cristians de Llutxent.
Amb una creativitat i imaginació desbordant que no ha abandonat des dels seus inicis, els seus treballs conten amb unes senyes pròpies que els fa fàcilment identificables.