Video Promocional Festes 2019

L’Ajuntament d’Ontinyent, a proposta de la Societat de Festers, ha encarregat a Jordi Sempere la realització del video que ha de promocionar la Festa de Moros i Cristians d’Ontinyent de 2019.

Tant l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, com el president de la Societat de Festers, Vicent Pla, han destacat la professionalitat de Sempere perquè continuarà promocionant la Festa, en format audiovisual, no sols a la nostra ciutat sinó també fora de les nostres fronteres.

Jordi és especialista en el sector audiovisual. Va començar la seua tasca professional en la televisió local MK Localia d’Ontinyent i actualment realitza diferents serveis professionals audiovisuals en la Televisió Comarcal. A més, també col·labora amb diferents mitjans de comunicació autonòmics i nacionals.

En 2018, crea la seua pròpia productora En Viu Media, llançant la marca Gent de les Comarques com a nova Plataforma Audiovisual Digital, especialitzada en la informació social de les comarques interiors valencianes.

Ha estat realitzador de la sèrie audiovisual Welcome to Ontinyent. Com a productor i realitzador ha treballat en la retransmissió en directe de diferents programes als últims anys, amb amplies cobertures d’events festius i culturals que s’han retransmès en directe per a tot el món.

També ha estat un dels responsables de la producció audiovisual de grans esdeveniments com és el cas de l’últim concert del grup La Raíz (amb 18.000 persones celebrat a Marina Sur de València) i les diferents edicions del Festivern des de 2010 fins l’actualitat.