Missa de Dobla Puríssima

La Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia, encapçalada pel seu president i acompanyat pels càrrecs de 2019 han participat en un dels actes emblemàtics que marquen el calendari de les Festes Patronals dedicades a la Puríssima Concepció, com és la Missa de Dobla en honor a la excelsa patrona canònica d’Ontinyent.

Al finalitzar la mateixa es va obsequiar als càrrecs de les festes de moros i cristians de 2019 amb un insígnia amb la imatge de la Patrona d’Ontinyent així com també al nou president de la Societat de Festers, D.Vicente Pla Vaello

Per a concloure aquest dia i donant així per finalitzades les festes Patronals de la Puríssima Concepció de 2018, els càrrecs de les festes de Moros i Cristians del 2019 i la junta de govern de la Societat de Festers ecapçalada pel seu president, van participar en el traslado de la imatge de la Puríssima des de l’altar major fins la Capella, amb un recorregut pels carrers del Barri de La Vila d’Ontinyent.