Aguinaldo de la Puríssima

El dissabte 15 de desembre el president de la Societat de Festers junt amb els càrrecs de 2019 van rebre a la comitiva de l’Aguinaldo de la Puríssima.

Com ja és tradició, el parroco-peblà de D.Juan Melcior Seguí va preguntar al president de la Societat de Festers : ” Cançons o responsos? ” a la qual cosa este va respondre: “Cançons, pel goig que suposa rebre ací, en la Societat de Festers, a la Mare i Patrona La Puríssima Concepció. Responsos, pels festers difunts que ens han deixat”

Després de les intervencions del President de la Societat de Festers, del president de l’Associació de Festes de la Puríssima i del parroco-peblà de Santa Maria es va donar pas a les oracions i amb posterioritat “Els Angelets” van entonar el tradicional cant de l’Aguinaldo.

Per a finalitzar l’acte els capitans, banderers i ambaixadors de les festes de 2019 van procedir al repartiment d’un xicotet obsequi a cada un dels setze “Angelets”