50 Aniversari Comparsa Arquers

La Comparsa Arquers, va presentar el logotip del 50 aniversari de la seua fundació, aixi com les diferents celebracions programades per festejar els 50 anys de la Comparsa.

El logotip va ser elegit per la Comissió del 50 aniversari de la pròpia comparsa i ha esta dissenyat pel fester arquer Rafael Sanchis Belda.

El logotip conserva les proporcions i els elements principals, de la imatge original de la comparsa, que fan referència als arquers, generant així un vincle d’unió entre els dos.

És curiós que la seua silueta recorda una mica a un cor. Aquesta idea d’un cor que batega, és la que li dóna l’argument al logotip. Que utilitza recursos gràfics com els colors superposats i l’expansió o contracció del número 50 recreant d’aquesta manera els moviments dels batecs d’un cor, representant a tots els que fa 50 anys van fer possible el naixement d’aquesta bonica història i que entre tots farem possible que aquest cor seguisca bategant per a celebrar el seu 100 aniversari.

L’acte de presentació va tindre lloc al Salo d’Actes de al Societat de Festers per Valen Bataller junt al President de la Comparsa José Ramon Francés i el Primer Tro de la mateixa, i va contar amb la presència del President de la Societat de Festers i membres de la Junta de Govern, així com dels Aquers, amics dels Arquers i festers que van voler ser partícips de la primera celebració del 50 Aniversari d’esta comparsa.