Ambaixades Il·lustrades

La presentació d’un conte sobre les ambaixades de Moros i Cristians reprenia aquest dissabte 23 de setembre les activitats del “Any Cervino” a Ontinyent. Es tracta d’una nova activitat dins el programa organitzat per la Societat de Festers amb la col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat per commemorar el 200 aniversari del naixement de l’autor de les ambaixades, en aquesta ocasió amb un conte inclòs en la col·lecció d’històries infantils “Cadireta de Boga” de l’Obra Social de Caixa Ontinyent.

El conte sobre “les Ambaixades Il·lustrades”, dirigit a públic infantil, es va presentar les 20.30h al Centre Cultural Caixa Ontinyent, comptant amb l’animació de l’equip educatiu de l’Escoleta del Llombo. En el conte es narra a través de diverses il·lustracions dels versos que Joaquín José Cervino va escriure per a les Ambaixades que es representen durant les Festes de Moros i Cristians. L’assistència va estar lliure i gratuïta.