Salutació de la Capitana Mora, Laura Gramage Castelló (Benimerins)

Apleguen dies de festa,  dies de gaudir amb la comparsa. Tan sols queden sis mesos perquè tothom gaudisca de tot el treball i tota la feina que hem estat realitzant durant aquest any i mig, des que em vaig embarcar en aquesta meravellosa aventura.

Des que era xiqueta havia tingut aquest somni: poder ser la tercera generació de la família en ser la màxima representació del bàndol moro i de la comparsa que m’ha vist nàixer. Després que el meu avi fora capità moro l’any 1957 i mon pare en 2003, aquest somni que alguna vegada havia estat a punt d’acaronar amb la punteta dels dits, ara, a la fi, puc dir que, aquest somni, està fent-se realitat.

Per a mi és un orgull representar a tota la meua comparsa, els benimerins, aquest any ple d’il·lusions i sentiments festers. Gràcies al suport que principalment estan donant-me els meus pares, la família i les meues amigues, estic quasi segura que aquest 2015 serà un any inoblidable. A més, és un plaer compartir càrrec i responsabilitats amb la meua cosina Àngela, Primer Tro de la nostra comparsa. Cada xicotet detall que preparem per a tots els benimerins en dies de festa ho fem amb molta il·lusió, i més, quan veig les seues caretes d’agraïment i felicitat. És en eixos moments quan la motivació creix i, les ganes que arribe la següent s’intensifiquen per poder preparar més i millors coses que ajuden a la meua família benimerí i, sobretot, a la meua penya – La Babutxa- a gaudir d’aquest any de capitania.

Mig any fent festa i mig any per fer festa. La recta final s’acosta, però el millor encara està per vindre. De tot cor desitge que, durant aquestos mesos, la il·lusió i les ganes de gaudir al màxim de la nostra festa s’intensifiquen amb força dins de tots i cadascun dels festers d’Ontinyent. Espere que el resultat de tot l’esforç i el treball que estem realitzant siga positiu i ens plene d’una grata satisfacció.

I entre emocions i sentiments, tan sols em queda agrair a totes les persones que dediquen el seu temps ajudant, col·laborant i participant per tal que aquest somni estiga fent-se realitat. Gràcies per tot el suport i recolzament que estic rebent de tots vosaltres. Aquest Mig Any Fester de 2015 de segur que ens aportarà bons records, de la mateixa manera que tot aquest magnífic any que estem vivint. Perquè tots junts som un poble, som amics, som festers, som comparsa, som família, som música i som festa!