Protocol mitjans gràfics Festes 2023

La Festa és del poble i per al poble, per això presenten les bases per a regular el treball dels mitjans gràfics durant els actes de la Festa de Moros i Cristians d’Ontinyent. Tenint clar que hi ha el dret a la informació, hem de posar la mirada comuna en el respecte mutu entre les persones.

Si el públic no pot gaudir de l’espectacle que s’ofereix, si el fester no pot participar amb normalitat en els actes, al final no hi haurà festa, i per tant no hi haurà fotos que fer. Hem de millorar aquesta dinàmica.

És difícil conjugar el treball dels professionals, que es guanyen la vida amb aquest tipus de treballs, amb la il·lusió dels aficionats. Tenint en compte aquestes consideracions, més l’experiència d’altres anys, es fixen les següents bases.

Icono PDF Bases para la concessió d’autoritzacions

Icono PDF Sol·licitud i decàleg de bones pràctiques