Domino’s Pizza patrocina el carnet de Festers

La Societat de Festers i l’empresa Domino’s Pizza, a través de la seua delegació a Ontinyent, han arribat a un acord per a que la
marca patrocine el carnet de l’entitat que organitza els Moros i Cristians d’Ontinyent almenys fins a l’any 2024.
La col·laboració que es posa en marxa a través d’aquest acord de patrocini inclourà importants avantatges en forma de descomptes per als usuaris de l’establiment ubicat en el centre comercial El Teler amb la presentació del carnet de soci de Festers.
Amb aquesta iniciativa, des de la Societat de Festers es tracta d’impulsar convenis que incentiven l’ús del carnet. “Nosaltres entenem que és important mantindre acords amb empreses locals i que els mateixos puguen revertir en benefici dels nostres socis”, ha explicat Vicent Pla, president de la Societat. A més el president ha matisat que “en aquesta ocasió entenem que es tracta d’una relació que pot tindre un benefici important, sobretot en el segment més jove de la nostra massa social”. Però, tal i com indica Pla “amb aquesta col·laboració també poden beneficiar-se les famílies que són una part molt important dins de l’estructura de les comparses”.

L’acord entre la Societat de Festers i la cadena de servei gastronòmic tindrà vigència durant un any. La imatge de la marca apareixerà en el suport físic del carnet dels socis i sòcies de la institució.
Cal recordar que la Societat de Festers ha ofert en els últims anys avantatges amb altres empreses locals, sempre amb el propòsit de donar-li un valor afegit als posseïdors del carnet.