Dissenyadora cartell festes 2023

L’Ajuntament d’Ontinyent a proposta de la Societat de Festers ha encarregat la realització del Cartell de Festes 2023 a Xeles Tortosa Mora.

Llicenciatura en Belles Arts en la facultat de Sant Carles de la UPV en l’any 2000. Actualment és Professora de Batxillerat i secundària, de l’especialitat de Dibuix a l’institut Josep Segrelles d’Albaida. Imparteix classes de Dibuix Tècnic I i II de Batxillerat, Dibuix artístic de Batxillerat i les assignatures pròpies d’Educació Plàstica Visual i Audiovisual de la ESO.La seua trajectòria artística està marcada per l’escultura i els projectes de mitjà i gran format. Tanmateix, en les seues obres, combina els diferents llenguatges com la pintura, el dibuix, el gravat, la fotografia, el vídeo, el disseny gràfic i infografia.Cal destacar alguns treballs escultòrics que estan a la via pública d’Ontinyent.Ha realitzat diferents projectes escultòrics públics i privats. Uns exemples de projectes de gran format es el disseny d’una font amb jardineres a Alcossebre, el disseny i direcció de l’obra escultòrica d’acer al parc Mestre Ferrero d’Ontinyent en memòria de l’insigne músic Ontinyentí.Alguns exemples d’ encàrrecs en format mitjà com una vidriera emplomada , el modelat de Sant Pere de Verona de bronze a Ontinyent, entre altres.La escultora obté encàrrecs de xicotet format, figures en sèrie per a les comparses d’Ontinyent i per a particulars.Ha participat en diverses exposicions col.lectives d’àmbits i tècniques diferents, siguent la instal·lació i l’escultura el camp més recurrent.Ha desenvolupat durant quatre anys el càrrec de Coordinadora General i Secretaria de l’associació de Font d’Art . Participa en totes les exposicions de l’associació des del seu ingrés en l’any 2006.En el 2010 realitza el Màster d’animació en la UPV , i l’any 2012 presenta el seu projecte d’animació “Gumi, tengo miedo” que es pot visitar en Youtube.