Presentació Butlletí Mig Any Fester 2019

Aquest divendres 25 de gener ha tingut lloc al saló d’actes de la Societat de Festers la presentació del nº43 del Butlletí Informatiu del Mig Any Fester. Dita presentació va ser realitzada per l’actual cronista oficial de les festes de moros i cristians d’Ontinyent, Vicent Conejero Bellver.

Després es va repartir a cadascú dels càrrecs festers del 2019 un exemplar d’aquest butlletí, així com també a l’alcalde de la ciutat D.Jorge Rodriguez i a la Directora General de Cultura i Patrimoni, Carmen Amoraga Toledo, que va acudir a aquest acte..

Signa Llibre Visites

 

 

Un poc abans de la presentació del Butlletí membres de la junta de Govern encapçalats pel seu president, Vicente Pla i pel director del museu fester, Rafa Torró van mostrar la Sra.Carmen Amoraga les instal·lacions del museu fester.