Inauguració seu Comparsa Estudiants

El passat 25 de novembre, va tindre lloc la inauguració de la nova seu social de la comparsa Estudiants, comparsa que aquest any ostenta els càrrecs d’Ambaixada i Bandera de l’exercit cristià.

Les instal·lacions es troben situades a la plaça del Mercat i compten amb una marcada decoració pròpia de la comparsa, com escarapel·les amb les cintes multicolors, forquetes i culleres, tota la iconografia pròpia de la comparsa Estudiants i una informació gràfica de la història de la mateixa.

A l’acte, que va comptar amb una nodrida representació de membres de la comparsa, va acudir el secretari de la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia d’Ontinyent, Vicent Pla, que arengava els festers Estudiants a continuar treballant per la Festa, a més de desitjar-los que gaudisquen de la nova seu per molts anys.