Presentació Logos Càrrecs 2018

El divendres 10 de novembre. a la Sala d’actes de la Societat de Festers plena de gom a gom, va tindre lloc la presentació dels logotips al·legòrics que acompanyaran a les comparses de càrrec 2018 al llarg d’aquest any il·lusionant que els espera. Sens dubte el punt d’eixida d’un calendari fester que conclourà a l’agost, durant la setmana gran de les nostres Festes. Una a una, les imatges que els representaran aquest any es van descobrir de la mà dels càrrecs prèviament explicades i acompanyades per un audiovisual.

El logotip dels Almogàvers va estar presentat pel seu Capità, Manuel Penadés i es obra del fester almogàver Alberto Revert, el Capità Moro Quique Galbis ens va desvelar el seu emblema per a este any en que els Moros Espanyols ostenten la capitania, obra de Juan Climent. Juan Alonso i Susana Calabuig, Ambaixador i Banderera cristià van descobrir el logotip elaborat pels festers de la comparsa Estudiants Rafa Torro i Susana Calabuig. Pel que fa a la comparsa Moros Marinos l’Ambaixador Moro, Miguel Angel Fita, juntament del Banderer, Gonzalo Revert, ens van descobrir la imatge que ha elaborat Juan Angla per a l’ocasió.