Saluda Ambaixador i Banderer Cristià

S’apropa el Mig Any i durant uns dies la succesió d’actes com les competicions esportives, els concursos escolars, el mercat medieval, els concerts i com no, la desfilada i el soparet amb banda de música, ens faran recordar a tots el festers, festeres i poble en general que a Ontinyent, al mes d’ agost, celebrem unes Festes de Moros i Cristians que, de segur, per a tots nosaltres, són les més grans, genuïnes i plenes de sentiment.
Ens havien parlat de com seria aquest any, que anàvem a viure la festa des de dins, que anàvem a conéixer molta gent, però el que de cap manera havíem imaginat és que en tant poc temps formaríem un grup tan especial de primers trons i càrrecs. Per a nosaltres aquest no serà un Mig Any qualsevol. Per sempre estarem agraïts a la nostra comparsa, els Bucaneros, per l’oportunitat que ens han brindat d’ostentar els càrrecs d’Ambaixador i Banderer Cristians. Esperem estar a l’altura del bon fer d’aquesta comparsa i que aquest siga un any inoblidable per a tots els seus components.
Volem també aprofitar l’ocasió per a agrair a tots i cadascun dels membres de la nostra Esquadra “Garfio” la il.lusió amb què, des d’un primer moment, s’han implicat en aquesta aventura. I també, com no, a les nostres famílies. Haguera resultat impossible emprendre aquest camí sense comptar amb la seua dedicació, comprensió i paciència.
I volem desitjar-vos a tots, festers i no festers, que passeu un molt bon Mig Any, que disfruteu al màxim de tots els actes i que no perdeu cap oportunitat d’ajuntar-vos amb els vostres amics i família, i de viure eixos moments amb la màxima intensitat. Això és el que li dóna verdader sentit a la nostra festa.
AVANT!