Les nostres Festes en Echappées Belles

El canal de la TV pública francesa France 5 va emetre el passat dissabte 10 de desembre el reportatge sobre els preparatius previs i l’organització de les nostres festes de Moros i Cristians al programa Echappées Belles, les imatges del qual es van gravar entre el dijous 25 i el divendres 26 d’agost a la nostra ciutat, donant especial atenció als actes de l’Entrada de Bandes i les Entrades de Moros i Cristians.

Es tracta d’un espai de 90 minuts de durada que s’emet setmanalment en aquest canal d’àmbit estatal en horari de “prime time”, dissabtes a la nit, amb una audiència mitjana superior al milió d’espectadors.

Aquest reportatge ha permès que les nostres festes siguen incloses en la fulla de ruta del desplaçament de l’equip de Echapées Belles per a la gravació d’un programa especial dedicat a la Comunitat Valenciana.

Des de la Societat de Festers agrair la col·laboració del fester Bucanero Rafa Arcos, que va acompanyar i explicar els actes al presentador Jérome Pitroin, al realitzador Vicent Chaffard, i als dos tècnics del programa.

Punxa ací per a visulitzar el programa