Compositor música Pregó Festes

El passat divendres 11 de novembre, la Junta de Govern de la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia va  aprovar per unanimitat el nomenament de Víctor Gil Calabuig com compositor de la música per al Pregó de les Festes de Moros i Cristians de 2017. 

Víctor Gil, fester Saudita, és graduat Superior en l’especialitat de piano pel Conservatori de Castelló i graduat professional de trombó pel Conservatori d’Ontinyent. Ha participat a cursos de direcció i composició, com el curs de direcció de banda “Ciutat d’Ontinyent” 2012 i el Curs de direcció i composició Salvador Brotons 2014. És membre de la Societat Unió Artística Musical des de 2009 i actualment estudia “Bachelor” en direcció al Conservatori de Maastricht (Holanda) amb el mestre Jan Cober. La temporada passada, abans d’anar-se’n a Holanda, va ser professor de piano a Ad Libitum i pianista de l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent.