Saluda del President de la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia

Estimats amics i amigues festers, co­mença un nou exercici fester i de nou encetem noves il·lusions i nous objectius a complir en este any 2016. Es presentaran en societat els protagonistes d’estes festes i a més aprofitarem per assis­tir als actes que la Societat organitza cada any.

En uns temps tan complicats com els que estem vivim, vull transmetre un missatge d’esperança i confiança en les nostres in­tencions renovades per treballar conjun­tament en aquest projecte comú que és la nostra festa de Moros i Cristians , manifes­tació cívica, festera i cultural que ens apro­pa a tots i a totes i ens agermana i contagia eixa alegria que desprén la gent quan es veiem i coincidim en qualsevol acte que es realitza durant el Mig Any.

La Junta agraeix moltíssim la col·labora­ció i el recolzament que hem trobat en el fester, a través de les Comparses en allò que hem pogut necessitar i de veritat, ens sentim molt, molt orgullosos de tots els festers i festeres d’Ontinyent. Això ens dóna més força i ganes per continuar esta tasca tan important i gratificant, com és vetlar, gestionar i organitzar les nostres benvolgudes festes, en honor del San­tíssim Crist de l’Agonia al qual esperem prompte de retornament a la seva ermita de Santa Anna, on una vegada haja fina­litzat la seua restauració, podrem veure’l i pregar-li.

Només em resta felicitar els càrrecs d’en­guany: Vicent Marrahí i José Galiana, capitans; Jose Vizcaino i Francisco Micó ambaixadors; Mª Carmen Martínez i Jor­ge Martí, banderers; i a tots els Primers Tro; així com a la pregonera d’enguany, Isabel Penadés; al centre ocupacional, que s’encarregarà d’elaborar el nostre cartell de Festes, al Director de la marxa Chimo, Jesús Barberà; al director de la música del pregó, Francesc Nadal; i al pregoner del Mercat Medieval i de Moros i Cristians, Sergio Pomar; tots ells protagonistes d’es­tes festes de què ja estem gaudint amb les competicions lúdiques i esportives que per estes dates ja s’hauran iniciat. Moltes felicitats i una forta abraçada a tots i a to­tes. Que passeu un bon Mig Any carregat de festa i concòrdia entre els festers.