Saluda de l’Ambaixador i el Banderer Moro (Taifes)

Comença el compte enrrere d’un any ple d’emocions i sentiments. Recor­dem molt gratament el dia que vam dir, tant a les nostres famílies com a l’esquadra la decisió de presentar-nos com a ambaixador i banderer i vam obtindre el recolzament instantani per part de tots ells. També volem recal­car l’afecte de tota la comparsa Taifes y l´ajuda que ens estan donant con­tínuament. Queden 6 mesos per tal de viure el que seran, a títol personal, unes festes especials tan per a nosal­tres, com per a la nostra estimada es­quadra la Tajha, de la qual ens sentim plenament orgullosos de formar part . Ens agradaria destacar l´ambient de germanor que hi ha entre tots els càrrecs de les festes de 2016, que fa que aquest any siga més especial si cap. Estem treballant de valent per tal de complir amb tots el objectius marcats i estem segurs que els com­plirem. Ens agradaria convidar a tot el poble d’Ontinyent a compartir la fes­ta del Mig Any amb nosaltres i agrair de nou, tant a la comparsa Taifes com a la nostra esquadra la Tajha, tot el suport y l’ajuda que estem obtenint contínuament. Sabeu que sense vosal­tres aquest any no tindria cap sentit.

Avant, Taifes!

Avant, la Tajha!

Avant, Ambaixada 2016!