La Societat de Festers en la “Bienal do livro” en Itabaiana.

La Societat de Festers va ser la nit del 14 d’Octubre l’escenari de la vídeo conferència que va inaugurar la “III Bienal do livro” de la població d’Itabaiana en l’estat brasiler de Sergipe. Durant la visita que setmanes arrere va acollir en la mateixa seu a una representació de la Chegança de Santa Creu d’esta població, li va encomanar a la nostra societat que enguany donara inici a este esdeveniment que, de forma bianual, reunix la població d’este estat convertint-se en un dels més importants i de major rellevància. A l’acte van acudir càrrecs i junta de govern de la Societat de Festers i a pesar de l’hora de la seua realització, perquè la diferència horària entre ambdós poblacions i l’adequat desenrotllament dels actes així era necessari.

 Va ser el President, Rafael Sanchis Vicedo, l’encarregat de transmetre en paraules un breu discurs en què va destacar el vincle que la festa en ambdós poblacions, Ontinyent i Itabaiana tenen i que es va refermar l’any 2010 durant la Trobada d’Ambaixades que va celebrar la nostra ciutat i en la que la Chegança de Santa Cruz va participar representat la seua forma i manera d’entendre la festa moro-cristiana. En el discurs també es va ressaltar la forma i mode en què es desenrotllen la nostra festa.

 En esta edició, la biennal compta també amb la participació de la Societat de Festers d’Ontinyent perquè allí s’exposen llibres, cartells i divers material representatiu de les nostres festes.IMG_20151015_010034