El Comerç IN amb la festa moro-cristiana d’Ontinyent

Un altre any més, ens trobem a les portes de Festes de Moros i Cristians, i l’Associació de Promoció del Comerç d’Ontinyent Comerç IN vol recolzar aquesta festa mitjançant la visibilitat que tenen tots els seus aparadors dels establiments adherits.

Fins el 31 d’agost es podrà veure a mode exposició entre un gran nombre d’establiments comercials, una mostra de tradicions, indumentària o articles que recorden moments viscuts amb la Festa de Moros i Cristians.

D’aquesta manera, i amb la col·laboració de la Societat de Festes del Santíssim Crist de l’Agonia i l’Ajuntament d’Ontinyent el comerç es suma a una de les festes més emblemàtiques de la nostra ciutat, i recolza el sector Fester amb tota la simbologia festera exposada als aparadors.

Per motivar la participació dels comerciants i comerciantes, l’associació sortejarà dos viatges entre tots aquells establiments que engalanen els aparadors.

Publicat a General