Premi econòmic per a les esquadres especials

Festers impulsa un premi econòmic per a les esquadres especials de l’Entrada.

El reconeixement, amb el patrocini de TECNOCRISA,pretén incrementar la qualitat de la desfilada.

Les esquadres especials canvien el pas. A partir d’enguany la Societat de Festers reconeixerà la millor esquadra de singulars que participe tant a l’Entrada cristiana com a la mora amb un premi dotat econòmicament.

Segons s’explica des de la Societat de Festers “el nostre objectiu és aportar iniciatives que milloren l’espectacle que posem al carrer durant les nostres Entrades. Incentivar a les comparses amb un premi dotat econòmicament sempre és un estímul per fomentar la creativitat a l’hora de buscar o dissenyar una indumentària diferent per a la desfilada central de les nostres Festes”, ha afirmat el president Vicent Pla Vaello.

El concurs d’esquadres singulars, creat en l’any 2012, fins ara tenia només una distinció que es lliurava al Primer Tro de lacomparsa guanyadora durant el sopar final de Festes, abans de la Pujà del Crist. A partir de les Festes d’enguany, les millors esquadres amb vestimenta especial rebran una dotació econòmica de 300 euros, tant en la desfilada cristiana com en la mora, a més d’un diploma acreditatiu del premi.Amb aquesta dotació es busca fomentar la diversificació de les indumentàries i el colorit de les Entrades, tant la de la vesprada com la de la nit.

En el concurs d’esquadres especials podran participar totes aquelles que aporten les comparses del bàndol de la creu i de la mitja lluna excepte les quatre comparses de càrrec, Capitanies i Ambaixades, que no entraran en competició.

L’empresad’Ontinyent TECNOCRISA, especialitzada en instal·lacions elèctriques i climatització, assumeix el patrocini de la iniciativa que permet, a partir d’ara, dotar econòmicament el concurs.