Video promocional Festes 2023

A causa de la seua trajectòria internacional dins del món audiovisual, l’Ajuntament d’Ontinyent, a proposta de la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia, ha encarregat a Joan Albero Casanova la realització del vídeo promocional de les Festes de Moros i Cristians d’Ontinyent.

Després d’estudiar Comunicació Audiovisual a la Universitat Politècnica de València i realitzar el seu Erasmus als Països Baixos, les habilitats audiovisuals d’Albero conquistaren les empreses holandeses, on va ocupar el càrrec de productor de contingut digital durant la seua estància al país. Des de sempre, ha estat un enamorat de l’edició de qualsevol mena de contingut a través de peces audiovisuals, i per això, actualment, es troba al seu poble natal on és l’encarregat del Marketing Audiovisual a Inase.