Recepció Ambaixada de la República de l’Uzbekistan

El passat dia 1 d’octubre una delegació dels Moros i Cristians d’Ontinyent, encapçalada per Vicente Pla, president de la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia i una representació de la comparsa Mudéjares formada pel capità Alberto Climent, el president de la comparsa Carlos Sarrió, el primer tro Juan José Lliso i el mudèjar encarregat del projecte cultural de la capitania, Rafael Ferrero, va assistir a l’hotel Intercontinental de Madrid, a la recepció organitzada per l’Ambaixada de la República de l’Uzbekistan amb motiu de la celebració del vintè vuitè aniversari de la seva independència.

El dia següent aquesta delegació va ser rebuda a l’ambaixada per l’Ambaixador Extraordinari i Plenipotenciari de la República d’Uzbekistan a Espanya, Excm. D. Jakhongir Ganiev, i el Cònsol, Hble. D. Sardor Sadikov, on van mantenir una extensa reunió de treball, en la qual els diplomàtics van ser obsequiats amb diversos productes típics d’Ontinyent.

Tots dos es van mostrar molt complaguts amb el projecte cultural de la capitania de la comparsa Mudéjares per a l’any 2020, expressant el seu compromís de suport i col·laboració.