El Periòdic d’Ontinyent dóna una col·lecció dels suplements de La Festa a la Societat de Festers

El President de la Societat de Festers, Vicent Pla Vaello, ha rebut de mans de Vicent Soriano Mateo, gerent de l’empresa Proyectos de Comunicación Ontinyent empresa editora de El Periòdic d’Ontinyent, una col·lecció completa dels suplements extraordinaris editats pel rotatiu local des de 1996 dedicats a les Festes de Moros i Cristians d’Ontinyent.

L’entrega s’ha dut a terme en la sala de juntes de la Societat de Festers i en la mateixa també ha estat present el director de El Periòdic d’Ontinyent, Santiago Sanchis.

La capçalera local s’ha convertit en la de més llarga duració en el temps i en publicacions en la història de la ciutat d’Ontinyent. Des de fa més de 23 anys apareix puntualment als quioscos i llibreries de la ciutat tots els dissabtes superant les 1.200 edicions. Cada any, en el mes d’agost i en motiu de la Setmana Gran, edita de forma conjunta i inseparable un suplement extraordinari dedicat a La Festa amb entrevistes, reportatges i articles de col·laboradors que ofereixen diferents punts de vista i perspectives dels nostres Moros i Cristians.

Segons ha explicat el president de la Societat de Festers, Vicent Pla, “aquesta col·lecció segueix la línia de donacions que s’han efectuat recentment i que contribueixen a enriquir els fons documentals del nostre Arxiu. Es tracta d’una documentació que ens ajuda a comprendre la história recent de la nostra festa més emblemàtica, els seus canvis i la seua evolució, així com també els protagonistes que any darrere d’any l’han fet possible des de fa un quart de segle“.

Per la seua banda el gerent de l’empresa editora del periòdic degà de la ciutat, Vicent Soriano, ha afegit que “la nostra voluntat sempre ha estat col·laborar amb la cultura, les tradicions i les festes de la ciutat a la qual servim. Al llarg de la nostra història hem publicat edicions especials, col·lecionables i moltes iniciatives vinculades ala festa morocristiana. Ara fem donació d’una col·lecció completa dels nostres suplements festers i mantenim la idea de continuar ajudant a la institució en tot allò que estiga en la nostra mà“.