Reunió Pólvora Ontinyent

El diumenge 15 d’abril, la seu de la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia d’Ontinyent va acollir una reunió dels presidents i juntes de govern de les poblacions que celebren Festes de Moros i Cristians, per a tractar les problemàtiques sorgides amb l’aplicació de la nova llei d’explosius.

Es tracta d’una reunió de treball de les entitats festeres que no formen part de la UNDEF, i que conformen la comissió de Pólvora que es va constituir a finals de 2016 davant el canvi de normativa, a la reunió va assistir també la presidenta de la UNDEF, Pepa Prats, per traslladar la informació que es va tractar el divendres 13 d’abril a la reunió que es va mantindre amb Delegació del Govern en la Comunitat Valenciana.

A la reunió també va assistir l’Alcalde de la ciutat i President de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, que va mostrar el seu recolzament a les reivindicacions d’esta comissió, així com la disposició de treballar conjuntament per a fer-les realitat.