Suite Al’ariba

El dissabte 10 de març, diversos membres de l’equip de govern de la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia es van desplaçar fins al Teatre Calderón d’Alcoi, per assistir a l’estrena absoluta de la “Suite Al’ariba”, que l’ontinyentí Saül Gómez i Soler ha creat per a musicalitzar l’Entrada Mora dels Moros Verds d’Alcoi.

Suite Al’ariba comprén tota la música escrita expressament per a la Capitania de la Filà Verds 2018, encapçalada per Jorge Vaquer. Es tracta d’una obra darrere de la qual hi ha 13 peces que van des orquestra simfònica a banda simfònica, passant per música per a dolçaines, dolçaines i metalls, metalls o percussions solistes.

El concert organitzat per la Capitania Mora 2018 de la Filà Verds, tenia a més, una finalitat solidària, l’import de les entrades van estar a benefici de l’Associació de Familiars i Amics de Malalts d’Alzheimer d’Alcoi i Comarca.
La nostra més sincera enhorabona a Saül Gómez, per esta meravellosa obra.