Saluda President de la Societat de Festers

Benvolguts amics i amigues festers, de nou ens preparem per a celebrar el Mig any de 2017 i ho fem amb la mateixa il·lusió i les mateixes ganes de sempre. La Junta que presidisc us vol transmetre un missatge d’optimisme, amistat i bona sintonia entre tots aquells que formem aquesta gran família festera.
Enguany repetirem el Mercat Medieval al febrer amb la confiança que transcórrega amb l’èxit que tingué el passat any, gràcies a l’imprescindible ajud del nostre Ajuntament, que posa tots els recursos humans i econòmics necessaris per al correcte funcionament d’aquest esdeveniment.
Seguirem amb una espectacular barreja de cultura , esports i festa, com són els concursos de dibuix i pintura per als més menuts, així com els tradicionals concerts de bandes de la ciutat, en el quals es presenten els Càrrecs d’enguany, i arrodonit amb unes emocionants competicions de futbol, pàdel, escacs, dómino i bac, a més del sopar de gala en la Societat i la desfilada final, que donarà per complit aquest Mig Any Fester.
Però tal vegada el repte més important que tindrem, una vegada acabades aquestes festes del Mig Any, siga la celebració de l’any Cervino que començarà el 18 de maig d’aquest any i acabarà el 17 de maig de 2018, un període en el qual dipositarem tot l’esforç i tota la il·lusió per honorar la memòria del nostre insigne Magistrat, escriptor i creador del text de les nostres Ambaixades, Joaquín José Cervino, orgull de tots els festers.
Per finalitzar, només em resta felicitar els Capitans, Javi i Cefe, de les comparses Fontanos i Kábilas, Ambaixadors Ignacio i Angela, banderers David i Mari Carmen, de les comparses Bucaneros i Berberiscos, Primers Trons, pregoner del Mercat Medieval, Juanan Alcaraz, i pregonera de les festes 2017, Paloma Insa, pels seus nomenaments i perquè ells seran la representació de la imatge de les festes 2017, unes festes que tornarán a ser l’admiració de tots aquelles que tinguen la sort de veure-les i gaudir-les.
I ara sí, amics festers i festeres, rebeu una forta abraçada meua i de la Junta de Festes i que Déu vulga que tot vaja bé, i que regne la pau i harmonia i que l’alegria siga la constant d’aquests dies.
Visca el Santíssim Crist de l’Agonia!