PRESENTACIÓ DE LOGOS

El dissabte 5 de novembre. a la Sala d’actes de la Societat de Festers ple de gom a gom, va tindre lloc la presentació dels logotips al·legòrics que acompanyaran a les comparses de càrrec al llarg d’aquest any il·lusionant que els espera. Un a un, les imatges que els representaran aquest any es van descobrir de la mà dels càrrecs prèviament explicats i acompanyats per un audiovisual.

El logotip dels Fontanos va estar presentat pel seu Capità, Javi Moscardo i es obra del fester Salva Micó, el Capità Moro Cefe Micó ens va desvelar el seu emblema per a este any de capitania. Ignacio Girones i David Penades, Ambaixador i Banderer cristià van escollir el logotip elaborat per Oscar Ubeda. Pel que fa a la comparsa Moros Berberiscos l’Ambaixador Moro, Angela Montes, juntament del Banderer, Mª Carmen Tomás, ens van descobrir la imatge que ha elaborat Paula Borreda per a l’ocasió.

Seguidament van poder gaudir d’un sopar i molt bon ambient fester amb les quatre comparses de càrrec al casino de la Societat de Festers.

logos-1logos-2