El President

Com cada mes de febrer, arriba el Mig Any a Ontinyent per tal de alliçonar-nos i aflorar l’esperit fester al poble i gaudir d’allò que sentim com a nostre, amb l´anunci d´unes noves festes que, sense adonar-nos, ja les tenim ací.

Sens dubte, aquest serà un Mig Any especial per a tots. Per la meua part, comence un nou camí al front de la Societat de Festers, la nostra casa. Vos puc assegurar que la il·lusió i les ganes de treballar per la nostra festa amb nous projectes no me’ls llevarà ningú. Estic segur que podré comptar amb l´ajuda de la nostra junta i de tots els festers i no festers per tal que la festa d´Ontinyent continue endavant i es posicione al lloc que ens mereix.

Per tant, arriba el moment de sentir i viure la festa de l`any 2015. Vull donar l’enhorabona a tots el càrrecs. Ara és el temps de sentiment fester, d’il·lusionar-se amb allò que preparem que, de segur, eixirà espectacular. Confiem plenament en les comparses de Cruzados i Benimerins -que ostenten les capitanies- ja que tenim al front dos capitans de saga festera Maria Peiró i Laura Gramage. Estic convençut que les comparses Cides i Mossàrabs, que exerciran els càrrecs d`ambaixador -personificats en Raül Calabuig i Ignacio Bordera- i de banderers -representats per Amadeo Juan i José Pedro Jordà- ens faran arribar al cor fester l’emocionant i inigualable ambaixada escrita per l’insigne literat Joaquín José Cervino. Ells, juntament amb els vint-i-quatre homes i dones, que representaran a cadascuna de les comparses com a primers trons, segur que estan preparant les millors festes de la seua vida.

A tots oferim el nostre suport i màxima consideració. Guardeu un raconet del vostre cor per al nostre Morenet, perquè ens done forces per a preparar-nos i que els dies grans de les nostres festes de Moros i Cristians transcorreguen com havíem preparat, amb il·lusió. Estic segur que, amb total garantia, seran excel·lents.

No volguera finalitzar les meues primeres paraules en aquest butlletí sense convidar-vos a participar en cadascun dels actes programats.

Gaudim dels Moros i Cristians… les millors festes: les nostres festes!